voordelig zelf pensioen regelen voor uw medewerkers
voordelig zelf pensioen regelen voor uw medewerkers

Execution only

Als u ervoor kiest om zelf uw pensioenregeling online te regelen, dan adviseren we u dus helemaal niet. Hierdoor bespaart u de advieskosten. Daar staat tegenover dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor onder andere de fiscale houdbaarheid van de pensioenregeling, de passendheid van de regeling bij uw bedrijf (en de betaalbaarheid) en de zorg dat de regeling niet samenloopt met die van een verplichtgesteld bedrijfstakpensioenfonds.

We maken wel afspraken met u over het beheer van de pensioenregeling en de communicatie hierover met uw werknemers. Dit doen we om ervoor te zorgen dat u hiervoor zelf geen zorgen heeft. En uiteraard om aan onze wettelijke zorgplicht te voldoen. De invulling hiervan zullen we met u afstemmen.

De samenleving, uw bedrijf en de pensioenregelgeving zijn voortdurend in beweging. Hierdoor ontstaat waarschijnlijk in de toekomst de noodzaak om u toch nader te adviseren. Dat zullen we ook doen. U zult begrijpen dat we hiervoor advieskosten in rekening brengen.

Voor onze dienstverlening op basis van execution only hebben we een diensteverleningsdocument opgesteld. Deze vind u hier. We verzoeken u deze goed door te nemen voordat u zelf uw pensioenregeling in orde maakt!

Nu direct uw pensioen zelf regelen